Нова година 2023


Note Di Vino ще работи за вас в Новогодишната нощ! И в трите ни зали ви очакват партита с професионални дисководещи, с музика от всички стилове!
За семействата с деца, в зала La Famiglia на ет.1, сме подготвили две отделни партита за децата в детските ни кътове. За най-малките в Мини детския кът, а за по-големите в Мини дискотеката. Нашите аниматори ще забавляват децата ви, а за вашето настроение ще се погрижи нашият DJ. В зала La Famiglia за децата ще има детски куверт на стойност 70 лв., който ще публикуваме допълнително.
В другите две зали, Jazz&Wine и La Famiglia на ет.2, ще има партита с музика от всички стилове, и по ваше желание. Начало на Новогодишната нощ 19.00 часа.
Ето и нашето предложение за Нова година, 31 декември:
1. Салата- белен розов домат, прясно изпечена червена чушка, филета краставица, пресен лук, пресносолно биволско сирене, трио разядки(мелидзана, тиро, тарама) гарнирани с крустини от пълнозърнест хляб, маслини каламон мамут. 700 гр.
2. Микс качествени сухи мезета, 100 гр.
3. Зелеви сърми, 200 гр.
4. Новогодишна баница с късмети, 100 гр.
5. Дует с ролирано пилешко и свинско месо, с горгондзола, сушен домат, чоризо, пресни билки, сос с манатарки, с гарнитура пюре от батат, 450 гр.
6. Чабата с маслини, 100 гр.
7. Десерт Банофи с белгийски шоколад, карамел и банани, 150 гр.
Напитки:
1. Минерална вода 400 мл.
2. 100 мл. аператив по избор(винена ракия Едоардо Миролио, водка Финландия, уиски Бушмилс)
3. Новогодишна наздравица с качествено италианско просеко
Цена на куверт 140 лв.