Комплекс Note Di Vino - избор за всеки вкус!


Вече 5 години, ресторантите на Комплекс Note Di Vino са едно от предпочитаните и любими места на пловдивчани. С трите си ресторанта, голяма лятна градина и собствен паркинг, комплексът е едно от най-големите заведения за хранене в Пловдив. Два от трите ресторанта са под бранда Note Di Vino La Famiglia, насочени изцяло към семействата с малки деца. За удобството и комфорта на младите семейства, в ресторантите има просторни, отговарящи на всички европейски изисквания детски кътове. В тях, децата се гледат и забавляват от аниматори.

Детските кътове са покрити с дебела ударопоглъщаща настилка, а всички съоръжения в тях са с нужните сертификати за безопасност. Докато вие вечеряте, вашите деца се забавляват и играят в детските кътове! Можете да ги наблюдавате на големи екрани, монтирани в ресторантите. В семейните ресторанти Note Di Vino La Famiglia се организират и страхотни детски рождени дни и всякакви партита. За по-големите деца има и Минидискотека, в която за тийнейджърите се организират различни забавления- дискотека, караоке, тематични партита. Не случайно, Note Di Vini La Famiglia спечели и престижната награда за “ Най-добър ресторант за семейни събития с детска анимация” в Годишните награди на БХРА.

От тази есен, посреща напълно обновен клиентите си, Note Di Vino Jazz& Wine, третият ресторант в комплекса.

Мястото е добре познато, особено на ценителите на хубавата музика. С модерен и изчистен стил, ресторанта е предпочитан за романтични и бизнес вечери. Скоро тук ще бъде организиран и поредният музикален ивент- джаз вечер с участието на Крейг Бейли, САЩ, дългогодишен саксофонист в оркестъра на Рей Чарлз.

Комплекса има отлично оборудвана и обзаведена кухня, само със 100% професионални уреди от най-висок клас.

В ресторантите на Комплекс Note DinVino може да се насладите на разнообразно меню- традиционна италианска кухня, пица на пещ, изобилие от морски дарове. Гордостта на ресторантите обаче е 500 килограмовото испанско барбекю на дървени въглища, MIBRASA HMB 160, най-големият размер предлаган на пазара. Благодарение на високата температура на работа, 350-380 градуса, барбекю MIBRASA изпича месата по неповторим начин! Всичко остава много крехко и сочно, с приятен опушен аромат, и за много кратко време! Телешко, говеждо, свинско, пилешко, агнешко, всички меса се закупуват и съхраняват само свежо охладени.Идвайки като клиент в комплекса с автомобил, може да ползвате нашият собствен, безплатен за нашите клиенти паркинг.

Адрес: ул. "Димитър Талев"№ 87, тел: 0899101087